Hurtigbåttur til Pyramiden

Levert av Arctic ExplorerOpplev Billefjorden, med Skansenbukta, Nordenskioldbreen og Pyramiden.

I løpet av turen er det foruten den spesielle naturen og landskapet, muligheter til å se noe av det fantastiske arktiske dyre- og fuglelivet med isbjørn, hval, sel, lundefugl, alke og ærfugl.

Fra Longyearbyen går turen inn Billefjorden. Underveis svinger vi innom Skansenbukta, gjør et stopp ved Nordenskioldbreen før vi legger til kai i den nedlagte, men svært interessante russiske gruvebyen Pyramiden. En engelsktalende russisk guide står klar for å gi dere omvisning i dette enestående og magiske samfunnet helt ytterst i verden.

Det gjøres oppmerksom på at grunnet isbjørnfare kan man ikke gå alene, men alltid holde seg i i gruppen sammen med guiden som er bevepnet.
I pyramiden er det souvenirbutikk, bar med lokale produkter, (kun kontant betaling i norske kroner) museum og mulighet for å få russisk stempel i passet.

Turen foregår med M/V Aurora Explorer, en hurtigbåt bygget i 1999. Båten har kapasitet til 146 passasjerer, panoramavinduer, romslig salong og stort dekk. Båten er handikaptilpasset.

Inkludert i prisen er transport, kaffe/te og kjeks, guiding og varmekjeledresser. Det er kiosk ombord som selger mat og drikke.

Husk kamera og varme klær.

Vanskelighetsgrad 1. Passer for alle.

NB! DESSVERRE M/V AURORA EXPLORER KOMMER IKKE TIL SVALBARD I 2020, SÅ DET VIL IKKE VÆRE MULIG Å BOOKE SEG PÅ DENNE TUREN I ÅR. 

Tidtabell:

13:30 avgang Longyearbyen
16:00 ankomst Pyramiden
18:00 avgang Pyramiden
19:30 ankomst Longyearbyen

Priser:

Longyearbyen – Pyramiden  t/r 1800,- nok
Barn 850,- nok alder 2-14 år (0-2 år gratis)

Grunnet skiftende vær- og isforhold er ilandstigning i Pyramiden og nærhet til Nordenskioldbreen med forbehold. Gir ikke reduksjon i prisen eller refusjon.

Generelle betingelser her!

arctic explorer

arctic explorer1

13A5417

Periode:

Sommer

Tidspunkt:

12:45

Vanskelighetsgrad:

Enkel

Varighet:

5,5 Timer

Pris:

1800,-

BESTILL HER