Arctic Tapas – middag og sightsseing

Levert av Polar Permaculture


Vår Arctic Tapas-restaurant på hjul tar deg gjennom de unike omgivelsene på Svalbard, og gir deg variasjoner av lokal og naturlig arktisk mat, og innsikt i Svalbards historie.

Som gjest på Arctic Tapas turbuss vil dere få servert det beste av to verdener: arktiske delikatesser mens du opplever det spektakulære synet av Longyearbyen, med de naturskjønne omgivelsene, og det rike dyrelivet. Dere kan få kjøpt drikke med og uten alkohol om bord, inkludert i turen er en gratis valgfri drikke.
Vi tilbyr dere et helt nytt og spennende konsept av arktisk mat, opplevelser og sightseeing.
Dere vil få delikate retter av lokale råvarer som reinsdyr, laks, ørret og sild, samt arktiske oster og mange flere spennende smaker! Dere kan forvente å få mellom 14 til 16 ulike smaksopplevelser på denne turen. Alle ingrediensene kommer fra det arktiske området, og er sesongbasert fra spesielt utvalgte og godkjente småskala-matprodusenter innenfor den arktiske sirkelen.

Arctic Tapas ønsker dere velkommen til en opplevelse av mat og sightseeing utenom det vanlige!

Vel bekomme! Og bon apétit!

De arktiske matopplevelse turene finner sted på Tirsdag, torsdag, fredag og søndager fra kl.19.00 til 21:30 ( Varighet ca. 2.5 timer)

Alle reservasjoner må bli gjort før kl.12.30 for turer den samme dagen.

Mandag, onsdag og lørdag er vi åpne for gruppeturer, hvis dere er grupper på 12 til 30 stk.

Pris: 995 kr (inkludert en valgfri drikke)

Menyen inneholder mellom 14 og 16 ulike arktiske smaksopplevelser. Dere får kjøpt øl, vin og drinker på turen. Vi aksepterer visa og de største kredittkort-typene.

Møtested: Dere vil bli hentet utenfor deres hotellet. ( vi kommer fortløpende til hotellene i byen og henter.)

Grupper: Hvis dere er en større gruppe (12-34 stk) vil vi kunne arranger en tur for dere når dere måtte ønske det.

NB: Arctic Tapas kan inneholde disse matallergiene Nr: 1, 2, 4, 7, 10. Men vil variere ut ifra sesong.

Generelle betingelser her!

Se øvrig info under.

1. Det inkluderer hvete, rug, bygg, havre, spelt, korasanhvete og lignende. Disse kornslagene finner du ofte i mat som inneholder mel, slik som krutonger, brød og bakervarer, kaker, couscous, bearbeidede kjøtt- og fiskeprodukter, sauser og supper. Kornslaget må deklareres, men det er opp til produsenten om gluten angis i tillegg.

2. Egg finner du ofte i kaker, majones, sufflé, pasta, paier og noen kjøttprodukter, sauser, desserter og matvarer som er penslet med egg

4. Fisk finner du ofte i skalldyr og fiskeretter, leverpostei, salatdressinger, tapenade, buljong og i Worcestersaus.

7. Melk finner du i smør, ost, fløte, iskrem, desserter, melkepulver, yoghurt, bakverk, supper og sauser og lignende. Noen matvarer er penslet med melk.

10. Dette inkluderer sennep, sennepspulver og sennepsfrø. Du finner ofte sennep i bearbeidede kjøttprodukter, curry- retter, marinader, salatdressinger, sauser og supper.

arctic tapas 1

arctic tapas 2

arctic tapas 3

Periode:

Hele året

Tidspunkt:

19:00

Vanskelighetsgrad:

Ingen

Varighet:

3 timer

Pris:

995,-

BESTILL HER