Nye eventyr med gamle helter

Levert av Better Moments


I løpet av denne arktiske ettermiddagen vil vi ta deg med på en tur der du får oppleve noe av det beste Longyearbyen har å tilby – natur, historie og god mat. Etter turen vil vi servere en to-retters middag i vår nye ”Explorers club”, og fortelle historier om våre arktiske oppdagere.

Guiden vil plukke deg opp på hotellet og kjøre til den gamle flyplassen utenfor Longyearbyen. Herfra vil vi ta deg med på en lett tur på ca. 4 km til vårt unike lokale ved Isdammen, Longyearbyens drikkevannskilde. Vi vil følge den gamle taubanen som fraktet kull fra gruvene til havnen. Det er muligheter for å se reinsdyr på turen. Siden de ikke har noen naturlige fiender på Svalbard, er de ikke redd for mennesker. På sommerstid kan vi nyte midnattssola solskinn i ansiktet i det vi går tilbake mot Longyearbyen. På høsten vil solnedgangen spre varme farger og fremheve fjellenes omriss, og på sen høst får vi muligheten til å se nordlys.

Når vi kommer til vår ”Explorers club” vil vi servere en to-retters middag. Menyen er den samme som den berømte polarkokken Adolf Henrik Lindstrøm serverte på sine arktiske og antarktiske ekspedisjoner. Med vegger prydet av arktiske legender, er denne plassen den perfekte arenaen for en ekte ekspedisjonsmiddag. Under desserten vil vår guide holde et kort foredrag om arktiske legender og deres ekspedisjoner. Etter en opplevelsesrik kveld vil vi slippe deg av på hotellet.

Vi krever et minimum på 2 personer på denne turen.

Pris: NOK 1150,- per person.

Klokkeslett: 17:00

Varighet: 4 timer

Transport: Du blir hentet og avlevert på hotellet/gjesthuset. (Vi kjører også direkte til flyplass ved behov)

better moments5

Better moments2

better moments 3

Periode:

August-november

Tidspunkt:

17:00

Vanskelighetsgrad:

Ingen

Varighet:

4 timer

Pris:

1150,-

BESTILL HER