Jakten på nordlyset – en komfortabel busstur i Polarnatten

Levert av Polar Permaculture


NORDLYS I ARKTIS

Vi jakter på nordlys og lærer mer om fenomenet i Nordlysbussen vår. Opplev magien ved å være ute i villmarken på 78 grader nord.

Polarnettene har senket seg og mørket er til å ta og føle på. På Svalbard dobler du dine sjanser for å oppleve nordlys, for her er det like mørkt dag – som natt. Kanskje var det bare nordlyset som lyste opp for fangstmennene, mens de tenkte på familien der hjemme på fastlandet. Hva blir din første tanke når du ser nordlyset skyte over himmelen?

Vi bruker veinettet i Longyearbyen til å jakte på dette spesielle fenomenet – og i mens vi jakter kan du nyte noe og drikke og den arktiske stillheten, mens du sitter nedsunket i gode stoler trukket med skinnfeller og stearinlys på bordene.

Vi viser en historisk nordlysfilm- og serverer en drikkeenhet i restaurantbussen vår.
PRAKTISK INFORMASJON

Det er inkludert en valgfri drikkeenhet om bord i restaurantbussen, med eller uten alkohol. Det er også mulighet for å kjøpe mer drikke underveis. Mat er ikke innkludert, kun snacks.

Vi gjør oppmerksom på at deltagere må kle seg godt – så de er klare for å gå ut i nordlysnatten, som kan innebære en bitende kulde eller en arktisk storm. Det er viktig med varm lue og varme votter/hansker og varme sko. En kald nordlysjeger er en dårlig nordlysjeger!

Vår restaurantbuss henter deg på ditt hotell. Vær klar fra kl 21.00, så henter vi våre gjester fortløpende. Noe ventetid kan hende. Turen varer ca  (2.5 timer)

Velkommen om bord!

Pris: NOK 695,- Barn under 15 år NOK 400,-

Periode: oktober til midt mars*

Varighet: 2,5 timer

Tidspunkt:  kl. 21:00

Generelle betingelser her!

NorthernLights3

NorthernLights1

Periode:

okt-mars

Tidspunkt:

21:00

Vanskelighetsgrad:

Enkel

Varighet:

2,5 timer

Pris:

695,-

BESTILL HER