Snøscootertur til Barenstburg

Levert av Spitzbergen Adventures


Bli med til våre russiske naboer i Barentsburg og kryss snødekkte fjell og daler.

Denne turen fører oss langs kysten, over breer, forbi fangsthytter og åpne lange daler. Vi inntar en god og varm russisk lunsj i Barentsburg innendørs og avslutter med en guidet tur gjennom byen. Om vær og føreforhold tillatter det velger vi en annen rute tilbake.

Denne turen er ganske enkelt å kjøre og er ca 55 km en vei. Det vil bli flere stopp både til og fra Barentsburg der guiden vil fortelle litt om hva som er rundt. Det å treffe på flotte Reinsdyr kan vi nesten garantere og kanksje ser vi mer dyreliv som for eksempel sel, rype eller polarreven. Med masse flaks kan det til og med hende at vi treffer på en isbjørn. Denne turen er utrolig flott og variert hvor en kan nyte fordelen av inndørs lunsj i varme og flotte lokaler og moderne toalett fasiliteter. Når har du ellers mulighet å reise en liten snar tur til Russland ? Kom og bli med oss, så skal vi gjør vårt ytterste for at du får en nydelig og innholdsrik dag.

Vi GARANTERER ikke mer enn maksimal 6 snøscootere per tur.

Henting og levering til/fra overnattingstedet inkludert.

Inkludert i prisen:
– Scooter
– Drivstoff
– Rednings forsikring
– Full scooterbekledning (scooterdress, støvler,votter, balaklava,hjelm/mask)
– Varmlunsj på hotellet i Barentsburg
– Guide med sikkerhetsutrustning

Priser:
NOK 3195,- Sjåfør
NOK 2195,- Passasjer

Min 2 deltagere

Bekledning
Det anbefales at dere har følgende påkledning: varmt ullundertøy, to par ullsokker, tynn ull hanske, varm bukse samt god ullgenser. Ta gjerne med ekstra genser, lue og votter i tilfelle det skulle bli skikkelig kaldt!

Generell info for scooterturer

Sjåfører skal ha førerkort for bil, motorsykkel eller scooter. Førerkortet skal medbringes på turen.
Av hensyn til din og andres sikkerhet skal dere på forhånd informere oss dersom dere har allergier, sirkulasjonsforstyrrelser, hjerte- karsykdommer, ryggproblemer eller andre sykdommer som kan anses å ha betydning, samt hvis dere har blitt utsatt for kirurgiske inngrep. Vi vil også vite hvis dere er avhengige av spesielle medikamenter og hvor disse evt. finnes.
Guiden kan til enhver tid endre ruten av hensyn til deltakernes sikkerhet. Ekstreme temperaturer og svært brått vær skifte kan medføre at programmet må endres av hensyn til sikkerheten.

Vi forbeholder seg også retten til å avbestille turen dersom minimumsantall ikke er oppfylt.

Generalle betingelser

Tommy Simonsen 40x60 IMG 2958

Tommy Simonsen  95A7794 Edit Edit

Tommy Simonsen  DSF4372 Edit

Periode:

vinter/vår

Tidspunkt:

09:00

Vanskelighetsgrad:

Variert terreng

Varighet:

10 timer

Pris:

3195,-

BESTILL HER