Panoramatur med hundevogn til Vestpynten

Levert av Svalbard Husky


Svalbard Husky er en liten komersiell hundegård, hos oss får du den personlige opplevelsen, og den nære kontakten med våre  lokale guider, og hundene.

Om det er solskinn eller ruskevær vil opplevelsene ute i den i arktisk villmarken, med hundespann, sette spor i sinnet i lang tid.

Denne turen er sightseeing langs vår spektakulære kystlinje fra byen mot mot Vestpynten, å vi blir trukket av et stort hundespann med 14 villige hunder

Deltagerne blir hentet på sine bosteder, før vi alle setter kursen ut til vår hundegård i Adventdalen. Her hilser vi på hunder, og evt valper, før vi tar med oss hunder for dagens tur. Så fortsetter vi til Taubanesentralen, hvor vi seler opp for turen langs adventfjorden, og ut langs isfjorden.

Vi kjører forbi mengder med industielle kulturminner, å får ett godt  innblikk i hvordan kulldrift har foregått på Svalbard. Her har vi også fantastisk utsikt over havn, og fjord Innimellom ser vi også Reinsdyr, Polarrev, Belugahval, Hvalross, og Seler. Samt ett rikt fugleliv.

Turen tar ca 3 ½ time, og etter turen vender vi tilbake til Longyearbyen.

Denne turen passer for alle.

Pris: NOK 950,-

Deltagere må ta med:

Votter/hansker, gode sparsersko, vindtett tøy.

svalbard husky1 1

svalbard husky 1

20353782 10211680823190584 650383243 o 1

Periode:

Sommer

Tidspunkt:

09:00/15:30

Vanskelighetsgrad:

Enkel

Varighet:

4 timer

Pris:

950,-

BESTILL HER