Hundeslede til Isgrotte

Levert av Green Dog Svalbard


Kjør ditt eget hundespann til en fantastisk isgrotte (adkomst kun tilgjengelig med hundeslede mesteparten av året).

I isgrotten er hodelyktene eneste lyskilde og vi opplever is som få mennesker har sett. Den stillestående luften i grotten gir isen perfekt mulighet til å danne fantastiske former og farger.

  • Når: januar – mai
  • Tidspunkt: 09:00/10:00
  • Varighet: 6-7 timer.
  • Pris: 3390,- pr. prs. 50% rabatt pr barn opp til 12 år.
  • Inkludert: Henting/retur til overnattingssted i Longyearbyen. En lett lunsj er inkludert. Green Dog har drakt, støvler, hansker, lue og skjerf. Alpinbriller påkrevet. Du må ha varme klær og ekstra sokker under. Alle gjester får utlevert en Green Dog buff som kan beholdes etter tur!
  • Minimum alder: 6 år.
  • Deltagere bør ha normal, god helse, ingen klatreerfaring påkrevet.

Turen går ut til Green Dog sin hundegård, som ligger ca. 12 km utenfor Longyearbyen.

Der får dere utlevert klær for turen samt en innføring i hundespannkjøring. Dere kjører 2 og 2 på hvert hundespann i et scooterfri område, og deler på å kjøre sleden og sitte på. Forrest kjører guiden i lag med to gjester. Dere stopper ved den vakre isgrotte, gjemt i en isbre, og utforsker grotten mens hundene hviler seg.

Isgrotten er om sommeren en brusende smeltevann selv og dere vil se hvordan vannet har skåret seg gjennom og skapt fine formasjoner i den flere tusen år gamle isen.

Etter besøket i isgrotte, spiser vi en lett lunsj i vår varme telt. Heretter seler vi atter hundene på og starter turen hjemover. Hundene har hvilt seg og det går i rask tempo tilbake til hundegården.

Generelle betingelser her!

GD grottetur.jpg 1

GD grottetur

GD grottetur 3

Periode:

Vinter

Tidspunkt:

09:00/10:00

Vanskelighetsgrad:

Passer for de fleste

Varighet:

6-7 timer

Pris:

3390,-

BESTILL HER