Ekskursjon med snøskuter i Nærområdet

Levert av Poli Arctici


Selv om turens varighet er på 3-4 timer, gir områdene rundt Longyearbyen en kjempe fin opplevelse av Svalbard. Man forstår virkelig at det er ikke nødvendig å reise så langt for å nyte stillhet og ekte villmark.

Vi gjennom trange og hvite daler i et variert terreng, opp og ned breer, vi stopper og tar bilder fra steder med fantastisk utsikt.

Samtidig får vi kunnskap om menneskelig virksomhet i området, historie, episoder og dyreliv. Perfekt opplegg for å “smake” Svalbard og komme seg ut av byen. Total lengde: ca 70 km.

Du må ha førerkort for bil eller motorsykkel for å kjøre snøscooter, og det skal følge deg på turen.

Du bør ha på deg varmt ullundertøy, varm ytterbukse og solid ullgenser under scooterdressen. Fint om du har med ekstra genser, lue og votter.

Av hensyn til deltakernes sikkerhet forbeholder vi oss retten til å endre ruten i forhold til vær og føre. Dette vil ikke ha innvirkning på turens pris. Deltakerne forplikter seg til å følge guidens anvisninger og instrukser. Vi krever at deltakerne har god psykisk og fysisk balanse, tilpassingsevne, samarbeidsevne, disiplin med scooterkjøring, upåvirket tilstand, minst mulig personlig utstyr og kun det nødvendige, informert oss på forhånd om de er blitt utsatt for spesielle kirurgiske operasjoner, sykdommer, allergier, dårlig blodsirkulasjon, ulykker osv.

Vi mener det er viktig at kundene våre oppfatter bruk av snøscooter som transportmiddel fra A til B, med hensyn til natur, dyreliv og forurensning. Vi tar en rekke pauser underveis og vi regulerer hastigheten etter vær- og -føreforhold, samt deltakernes behov og kapasitet. Guiden tar ikke passasjer. Kjøring i påvirket tilstand er ikke tillatt. Minimum antall deltakere er 4 personer.

Inkludert i prisen: briefing, snøscooter, drivstoff, scooterdress, spesialstøvler, yttervotter, hjelm, finlandshette, briller, erfaren guide med snøscooter, nød- og sikkerhetsutstyr, søk- og redningsforsikring, snacks og kaffe.

Grupper på 3-10 personer må av sikkerhetshensyn kjøre et minimum antall snøscootere: 4-5 pers.- min. 3 scootere, 6-7 pers. – min. 4 scootere, 8-10 pers.- min. 6 scootere osv.

Priser:

NOK 2190,- per person

Generalle betingelser

Tommy Simonsen  95A7545 Edit Edit

Tommy Simonsen  DSF4372 Edit

Tommy Simonsen  95A7995 Edit

Periode:

vinter/vår

Tidspunkt:

09:00/15:00

Vanskelighetsgrad:

Passer for alle de fleste

Varighet:

4 timer

Pris:

2190,-

BESTILL HER