ATV Safari i arktisk omgivelser

Levert av Svalbard Adventures


Vi kler oss godt, gjør oss klare for ATV safari og kjører inn i det sommerlige Svalbardlandskapet, hvor dype dalbunner og høye fjell er hjemmet til både svalbardrein og fjellreven.

Adventdalen venter oss. Vi kjører fra Longyearbyen med Can-Am Outlander ATV-er, forbi hytter på utsiden av byen, før vi stopper ved kulturhistoriske steder underveis.

Her deler guiden sin lærerike kjennskap og personlige innsikt om naturen, kullgruvene og kulturen. Til tross for at vi er så langt nord, er faunaen rik nok til at vi kan oppleve dyrelivet som befinner seg utover landskapet.

Turen går videre til Breinosa og den aktive kullgruven Gruve 7, hvor vi stanser på utkikkspunktet mot Adventdalen og Isfjorden fra ca. 500 høydemeter.

På vei tilbake stopper vi innom hundegården til Svalbard Husky og blir kjent med hunder med navn som Obelix, Nansen, Gandhi og Chaplin – fordi valpekullene ofte blir oppkalt etter temaer innenfor film, bøker eller serier. Kaffe, te og varm toddy serveres underveis på vår ATV safari.

ATV safari er tilgjengelig fra snøen smelter til polarmørket kommer i november. I sommermånedene fra mai til august er det lyst hele døgnet, og du vil oppleve midnattssolen.

Reiser du med oss i høstmånedene er fargerik tundra og snøkledde fjelltopper intet uvanlig syn. Uansett årstid – nærområdet rundt Longyearbyen har overraskende mye spennende å by på.

Vi gjør oppmerksom på at alle deltakere må ha sertifikat og at ferdsel med ATV på bar eller tint mark er forbudt i henhold til Svalbardmiljøloven. ATV safari skjer derfor kun på veier hvor det er lov å kjøre med bil.

Inkludert:

Transport til og fra overnattingssted, briefing, ATV, drivstoff, scooterdress, scooterstøvler, votter, hjelm, kjørebriller, ansiktsmaske, kaffe og kjeks, turleder med ATV og sikkerhetsutstyr.

Min antall: 2 personer

Priser:

NOK 1590,- per person (sjåfør)

NOK 1190,- per person (passasjer)

Generelle betingelser her!

190716 ATV janchristophelle 67

190716 ATV janchristophelle 30

190716 ATV janchristophelle 25

Periode:

Sommer/Høst

Tidspunkt:

08:00/13:00

Vanskelighetsgrad:

Normalt

Varighet:

3,5 timer

Pris:

1590,-

BESTILL HER