Bryggeribesøk

Levert av Svalbard Bryggeri


Svalbard Bryggeri ble etablert i 2011 og tappet sine første øl i august 2015. Seks års arbeid med å endre loven fra 1928, som forbød tilvirkning av alkohol på Svalbard, ble kronet med hell.

Hør den utrolige historien om da flyger og tidligere gruvearbeider Robert Johansen fikk ideen å bygge bryggeri i isødet, om hvordan ideen ble realitet og hva som kreves av tålmodighet, utholdenhet og galskap for å kunne realisere et så unikt prosjekt. Pluss omvisning i bryggeriet, info om bryggeriprosessen og smaking av verdens eneste arktiske øl. Alt brygget med vann av topp kvalitet, hvorav hele 16% er brevann fra den 2000 år gamle Bogerbreen. Salg av suvenirer.

Ønsker du en litt annerledes opplevelse? Da anbefaler vi et besøk på Svalbard Bryggeri. Smak på lokalt tilvirket øl som inneholder 2000 år gammelt brevann fra Bogerbreen på Svalbard.

Brygges med 16% isbrevann og 100% kjærlighet.

Tollkvoter og fortolling

Svalbard er toll- og avgiftsfritt område. Dette betyr at varer som tas med fra Svalbard til fastlandet, blir tollbehandlet ved ankomst til fastlandet som om innreise skjedde fra utlandet. For utfyllende og oppdatert informasjon – sjekk Sysselmannens  nettsider :

http://www.sysselmannen.no/Tilreisende/Alkohol-og-tobakk/

Aldersgrense: 18 år

Varighet: 1,5 timer

Tidspunkt: 18:00

Pris: NOK 449,- per person (inkl. smak av fem typer øl).

Ny pris fra januar 2024 *: NOK 475,- per person.

Minimum 4 personer.Generelle betingelser her!

bryggeri4

bryggeri1

bryggeri

Periode:

Hele året

Tidspunkt:

18:00

Vanskelighetsgrad:

Ingen

Varighet:

1,5 time

Pris:

449,-*

BESTILL HER