Fototur – Opplev dyrelivet m/begrenset antall deltakere

Levert av See & Explore AS


Fototur – Dyr og fugler opplevelse!

Vår arktiske fjellrev er i hovedfokus, men også svalbardreinsdyr og svalbardryper er ikoniske arter vi søker etter.

På denne eksklusive 1 til 3 pax turen tar vi deg med til nærområdene i og rundt Longyearbyen, for å se etter utsikter og muligheter for flotte naturbilder.

Her har vi fokus på å oppleve dyre og fuglelivet. Det vil bli lagt vekt på å sette av tid til å ta bilde av natur og dyreliv. Vi starter turen med henting på ditt overnattingssted før vi kjører ut.

Opplevelsen sin varighet er avhengig av været og hvor fort vi lykkes med å finne dyr- og fugler.

Vi forflytter oss med bil til forskjellige lokasjoner. Fra disse punktene tar vi deg med ut i terrenget. Vi går i enkelt terreng, alt fra 500 meter til 2-3 km med gange.

Merk dere at i perioden fra oktober til og med mars, handler det utelukkende om natur, fjellrev, svalbard rein og svalbard ryper(de er vanskelig å finne fra november til januar). I april kommer snøspurven, ærfugl, praktærfugl og alkekongen er også ankommet, i fuglefjellene.

Fjellreven begynner å skifte pels i starten av mai, og er ikke i sommerpels før sent i juni.

Turen krever gode klær etter årstidene, spesielt viktig siden vi vil sitte, ligge, stoppe etc. i terrenget, alt for å se og fotografere.

Vi har stor respekt for den sårbare naturen og dyrelivet, her i arktiske Svalbard. Det vil serveres varme drikke, lefser og kjeks under turen. Vi har også brodder, hodelykt og truger hvis dette blir nødvendig.

I vintersesongen vil turens varighet bli påvirket av vær- og føreforhold, og ikke minst være avhengig av om dyrelivet spiller på lag med oss eller ikke.

Pris:

NOK 2950,- per person.

Varighet: 5,5 timer

Tidspunkt: 08:15

fjellrev på svalbard med snødekt bakgrunn

Svalbard rypa

To fjellrever på svalbard

Fjellrev og reinsdyr nær Longyearbyen

Periode:

Vinter

Tidspunkt:

08:15

Vanskelighetsgrad:

Passer for alle fleste

Varighet:

5,5 timer

Pris:

2950,-

BESTILL HER