Wildlife Safari: 3 dager snøscooterekspedisjon til Østkysten

Levert av Svalbard Wildlife Expeditions


Bli med på snøscooter ekspedisjon til Østkysten.

I løpet av tre dager vil denne snøscooter ekspedisjon tilby en konsentrert Svalbardopplevelse. I en liten gruppe går ferden over de store breer mot Østkysten av Spitsbergen og Mohnbukta.

Overnattingen skjer på fangstmenns vis – trangt men trivelig, i vår hytte (11m2) innerst i Fulmardalen, 25 km fra østkysten.

I dette isbjørnlandet vil man virkelig kunne få følelsen av å være alene ute i villmarka, langt fra sivilisasjonen.

Der i hyttas lune og intime rom lager vi middag i fellesskap og får tid til å fordøye dagens opplevelser.

Det arktiske vinterlandskapet og dyrelivet har til alle tider hatt en magisk tiltrekning på mennesket.

Med sine 61 000 kvadratkilometer byr Svalbard på enorme områder med urørt arktisk natur.

Her er det polarreven, Svalbardreinen, selene og isbjørnen som regjerer. Skal vi som mennesker få en smak av denne arktiske villmarken vil snøskutere og tilstrekkelig med tid være til god hjelp.

I løpet av disse tre dagene vil vi ha tid nok til å få følelsen av å være en del av denne storslåtte arktiske naturen.

Vi vil også få gode muligheter til å oppleve isbjørnlandet på østkysten av øya Spitsbergen.

Våre erfarne og lokalkjente guider vil tilrettelegge for at dette skal bli en opplevelse for livet. Både gjennom formidling av lokal historie, naturopplevelser og ikke minst det arktiske dyrelivet.

Overnattingen skjer på fangstmenns vis – trangt men trivelig, i vår hytte (11m2) innerst i Fulmardalen, 25 km fra østkysten.

Periode: februar til april
Tidspunkt: kl.08:30
Varighet: 3 dager
Pris: NOK 19785,- per person

Generelt om turen:

Gjennomføring av turen kan variere noe ut fra turbeskrivelsen. Vær og vind kan gjøre at man velger å kjøre lengre eller kortere dags etapper en det som er skissert for den enkelte dag. Det er gode muligheter for å få se isbjørn på turen, men vi kan ikke gi noen garanti. Guiden vil til en hver tid vurdere å tilpasse ruten etter forholdene.

Krav til deltagerne: 

Førerkort for snøscooter (førerkort for bil / motorsykkel er også gyldig). Det kreves ingen erfaring fra snøscooterkjøring – guiden vil gi den enkelte opplæring / veiledning. Vi har forsikring på scooteren med en egenandel på KR 6000,- Dersom annen forsikring foretrekkes må den enkelte ordne dette med sitt forsikringsselskap før ankomst.

Prisen inkluderer:

Transport til/fra overnattingssted, egen scooter med bensin, scooterbekledning( dress, sko, votter, hjelm, ansiktsmaske, snøbriller og hodelykt),  mat, overnatting i felt, guide med nødvendig sikkerhetsutstyr. Prisen inkluderer ikke sovepose, den kan leies hos oss om ønskelig, NOK 600,-). Søk og redningsforsikring er også inkludert.

Avbestillingsvilkår:

Avbestilling må skje skriftlig. Avhengig av når vi mottar avbestillingen refunderer vi turens pris minus nedenstående andel til dekning av våre tap i dets forbindelse. Deltagerne anbefales å tegne avbestillingsforsikring hos sitt private forsikringsselskap som bl.a. dekker avbestilling grunnet sykdom eller lignende.

  • 48 dager eller tidligere før avreise 10 % min kr 1000,- i adm. gebyr
  • 47-22 dager før avreise 25 % min kr 1000,- i adm. gebyr
  • 21-14 dager før avreise 50 % i adm. gebyr
  • 14-7 dager før avreise 75 % i adm. gebyr
  • 7 dager eller senere før avreise 100 % og ingen refusjon

Kundens Ansvar

Kunden er selv ansvarlig for å vurdere sin egen fysiske og psykiske form i forhold til turens innhold. Kunden må til enhver tid rette seg etter de anvisninger som blir gitt av arrangement ansvarlig, og det er ikke i noen tilfeller tillatt å medbringe privat våpen eller pyroteknisk utstyr på våre turer.

Svalbard Wildlife Expeditions kan ikke holdes ansvarlig for skade eller tap som skjer utenfor vår kontroll.

For deltakelse på våre lengre turer krever vi at den enkelte deltaker har tegnet en individuell reiseforsikring. Denne kan kjøpes gjennom reisebyrå eller personlig forsikringsselskap

Tommy Simonsen 72 WX2A7809 sq

Tommy Simonsen  95A7794 Edit EditPeriode:

Vinter/vår

Tidspunkt:

08:30

Vanskelighetsgrad:

Avansert

Varighet:

3 Dager

Pris:

19 785,-

BESTILL HER